Klik billedet
Kvindesenior er klar til 1. division Udskriv Email

17. juni 2017
Kvinder fejrede oprykning med 4-2
B.93' seniorkvinder fejrede oprykningen til 1. division med 4-2-sejr i en festlig ramme med flot fremmøde af publikum.


Oprykningen til 1. division var allerede sikret inden sæsonens sidste kamp, men B.93's kvinder tog ikke en slapper i hjemmekampen mod Allerød i det dejlige sommervejr. Foran et stort publikum blev der spillet hurtigt rundt og lagt et effektivt pres, som skabte mange chancer og nogle flotte mål.

Kampens første mål var i den mere pudsige kategori, da et B.93-hjørnespark af Anna Tørslev sejlede helt i mål i det 3. minut.
Allerød bragt lidt spænding ind i kampen ved at reducere til 1-1, men kort efter scorede Mathilde Reisner Holm-Westrup til 2-1.

B.93 sad derefter på kampen, og hjemmeholdet kunne gå til pause med 4-1 efter to mål af topscorer Mette Perthu-Hansen. Hun nåede dermed op på imponerende 21 mål i 10 kampe.

I anden halvleg fik Allerød lidt mere plads og flere chancer, hvor de fik reduceret til 4-2 samt havde et skud på overliggeren.

Og så blev det fejret, at kvinderne har sikret sig den tredje oprykning på tre sæsoner. Holdet har spillet offensiv og målsøgende fodbold - og endte med et plus på målkontoen på 37 mål.
 

Kvindesenier-Perthu17jun2017
En af B.93's helt store profiler igennem sæsonen har været topscorer Mette Perthu-Hansen, der også kom på scoringslisten to gange i 4-2-sejren. Se flere billeder fra kampen og fejringen på Facebooksiden B.93 Pigefodbold.
 

Skrevet af Tage Majland   
Antal hits: 281
Senest opdateret: 28 august 2017